Leerzaam, doeltreffend en uitdagend
Een Driving Experience biedt de mogelijkheid uw medewerkers, relaties of dealers een onvergetelijke belevenis aan te bieden. Hierbij staan mobiliteit, veiligheid, controle, vernieuwing en anticiperen centraal. Thema's welke te koppelen zijn aan het thema van uw bijeenkomst. Experientis is gespecialiseerd in rijvaardigheidstrainingen die ter ondersteuning kunnen dienen van uw merkbeleving of als incentive. Een rijvaardigheidstraining kan de boodschap en inhoud van uw meeting versterken.


De trainingen worden niet op een belerende manier gegeven maar zijn gericht op een goed gevoel creŽren bij uw genodigden. De programma's kenmerken zich door een grote professionaliteit en een perfect evenwicht tussen activiteit en ontspanning, plezier en educatie, teambuilding en competitie.Op het parcours van het Safety Experience Center worden omstandigheden gesimuleerd die in de praktijk kunnen leiden tot een aanrijding. U leert met deze situaties rekening te houden en er op te anticiperen dankzij stuurtechniek, rem- en uitwijkoefeningen en gevorderde voertuigbeheersing. Een bijzondere ervaring, die als spectaculair en nuttig wordt ervaren door de deelnemers. De directe nabijheid van verschillende (catering)locaties bieden de mogelijkheid de rijvaardigheidstrainingen te combineren met een vergadering, een productpresentatie en een exclusieve lunch of diner.

Meer informatie over deze belevenis kunt u aanvragen via ons contactformulier of door te bellen naar 073-5039340.
DAS Rechtsbijstand - "Ik wil je laten weten dat ik van mijn collega's louter positieve berichten over deze bijeenkomst heb mogen vernemen. De aanwezigen vonden vooral het enthousiasme van jou en je collega's heel
prettig. De instructies waren duidelijk, het rijden zelf vond men uiteraard heel leuk om te doen. Ook de Safety Challenge zelf vonden mensen heel leuk om te doen. Dus bij deze mijn complimenten voor jullie organisatie en bedankt voor de fijne bijeenkomst. Mochten we in de toekomst nog een evenement in jullie branche gaan organiseren, dan komen wij zeer zeker bij jullie terug."

Tanja Lensink, Marketing DAS Rechtsbijstand
Honeywell Systems Group - "Hartelijk dank voor de goede verzorging tijdens de Honeywell Safety Experience. Mede dankzij de inzet van Experientis in het algemeen en jij in het bijzonder, zijn wij in staat gebleken onze klanten een volledig verzorgde dag aan te bieden waarbij we een uitstraling hebben neergezet die bij onze organisatie past. Een professionele aanpak, waarbij het belang van- en vooral de waardering voor onze klanten voorop staat. Hartelijk dank, en zeker tot een volgende keer!"

Richard Robert, Marketing Honeywell Systems Group
Lees alle testimonials over Driving Experience


   

               
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden