Beleef het ruige parcours met 4x4 voertuigen
Snelheid, samenwerking en communicatie: het zijn slechts een paar trefwoorden die van toepassing zijn op deze Experience. Uw relaties en/of uw medewerkers kunnen zich een dag te buiten gaan op bijvoorbeeld quads, sandbuggies amfibievoertuigen en Land Rovers. Geniet van het ruige parcours door het water en het mulle zand van ruige locaties zoals Discovery Valley. Dit is plezier voor iedereen, voor man en vrouw, van jong tot oud.

Voorheen werd een gedeelte van de omgeving van Discovery Valley gebruikt voor de trainingen voor de Camel Trophy, waardoor het gebied zich tegenwoordig nog steeds bij uitstek leent voor 4x4-rijden en trainingen op het gebied van rallysport.Bovendien biedt deze locatie nog iets heel bijzonders: uw eigen Cabin of Lodge met uw eigen barbecue. Voor zowel kleine als grote groepen is er altijd dat gevoel van exclusiviteit en saamhorigheid. Geniet 's avonds van een drankje aan het water met uw belangrijkste relaties of beleef een spetterend feest in een van de themazalen met uw personeel. De Off Road Experience biedt uw gasten een mix aan spectaculaire activiteiten in combinatie met een passende catering. Experientis weet als geen ander hoe uw belangrijke doelstellingen in deze energieke en enerverende dag gegoten kunnen worden.

Meer informatie over deze belevenis kunt u aanvragen via ons contactformulier of door te bellen naar 073-5039340.
Kunststoffen Industrie Attema B.V. - "Het was een zeer geslaagde dag. Onze klanten en collega's waren zeer positief over de gehele dag. Ook de ontvangst, lunch en diner waren naar volle tevredenheid."

Jan Sterrenburg, Sales Manager Kunststoffen Industrie Attema B.V.
Philips Digital Systems Laboratories - "Het is een zeer geslaagde dag geweest. Iedereen heeft het er hier nog over. Bedankt voor de fijne, goed verzorgde dag!"

Philips Digital Systems Laboratories
Lees alle testimonials over Off Road Experience


   
          
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden