Ken jezelf, ontmoet anderen
Aandacht is het belangrijkste ingrediŽnt om waardering te geven en te krijgen. Hoe u anderen benadert, bepaalt de effectiviteit van uw management.
Met oppervlakkige contacten bereikt u weinig. Het is daarom essentieel dat uw ontmoetingen diepgang hebben.
Als u wilt dat uw benaderingen effect hebben, dient u ervoor te zorgen dat u ieder ander persoonlijk raakt op het moment dat u met hem in contact treedt. Dit geldt zowel voor de mensen die u dagelijks ziet, zoals uw eigen medewerkers en uw collega's uit het managementteam, als voor externe zakenpartners en (potentiŽle) klanten.


Reacties van paarden geven een directe en tegelijkertijd soms confronterende afspiegeling van de wijze waarop wij ons presenteren. Mocht het contact met het paard respectloos of te bazig verlopen dan reageert ieder paard op een eigen manier. Vluchten bijvoorbeeld of vechten en steigeren. Paarden zijn namelijk zeer gevoelig voor lichaamstaal. De benadering van deze dieren leert ons veel over onszelf en hoe we in contact treden met anderen.Tijdens deze training maakt u kennis met de paarden door ze op een bepaalde manier te benaderen. U leert met ze te communiceren, leert het aura aan te tikken en te ontdekken wie de boeier en de binder is. U gaat als paardenfluisteraar het orenspel herkennen en u zoekt de fit op, kortom: een paard is bereid in de ontmoeting het leiderschap af te staan.

Met de stemoefening in de mobiele paddock leert u hoe belangrijk het is om duidelijk te zijn, om op het juiste moment een stap naar voren of naar achteren te doen. U leert het proces te lezen, op het juiste moment de leiding te nemen en weer los te laten. U bent de leider over een paard. U gaat tijdens deze training ook daadwerkelijk mennen. Hierbij leert u letterlijk om los te laten want om linksaf te gaan moet u rechts ruimte geven.

PROEVERIJ
Management teamleden, HR en MD professionals kunnen zich hier inschrijven voor een interactieve proeverij. Deelname aan deze proeverij is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze dag (ťťn dagdeel) krijgt u een sneak preview van de verschillende trainingen die voor uw organisatie van belang kunnen zijn. Schrijf u snel in want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Paardenfluisteren is een ontmoeting met paarden en met uzelf.
Meer informatie over deze belevenis kunt u aanvragen via ons contactformulier of door te bellen naar 073-5039340.
Rabobank De Westhoek - "Het managementteam van Rabobank De Westhoek kijkt terug op een geslaagde training. Op deze manier te werken aan eigen- en teamverbeterpunten is aan ieder managementteam aan te bevelen."

Ben van Roy, HR Specialist Rabobank De Westhoek
ING Group N.V. - "The shared experience of the art of horse whispering and horse driving is something we all enormously enjoyed. Apart from the fun we had, I feel that working with horses shows us as leaders the importance of establishing true contact, to be aware of (non-verbal) signals and to respect each other and our differences. It demonstrates how to successfully establish a shared direction while at the same time leaving room for individual initiatives."

Hans H. van Barneveld, General Manager CC & F ING Group N.V.
Lees alle testimonials over Paardenfluisteren


   
         
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden