Voor een geslaagde relatiedag
Beleef het meest spectaculaire autosportevent van Nederland. Autosport is hot en bijzonder populair bij een brede doelgroep. Autosport scoort erg hoog waar het gaat om het vestigen van een sportief, dynamisch en onderscheidend imago.

Snelheid, concentratie en anticiperend vermogen zijn de thema's van deze ultieme verhoogde rijvaardigheidstraining die u samen met uw relaties beleeft. Bij een normale rijvaardigheidstraining proberen we een auto uit de slip te halen. Bij het rallyrijden willen we de auto juist in een slip krijgen, om deze er vervolgens door gas te geven weer uit te halen. Zeer spectaculair!

De instructeurs zorgen ervoor dat alle deelnemers op hun eigen niveau kunnen presteren.
Omdat rallyrijden ook wel de hoogste vorm van rijvaardigheid genoemd wordt, is deze rallydag niet alleen spectaculair maar ook zeer leerzaam. Er is uiteraard alle gelegenheid voor een goed en informeel contact met uw relaties.
Sunny Cars - "De VIP-dag in september was voor Sunny Cars een zeer prettige en onvergetelijke dag."

MariŽlle van Batenburg, Marketing & PR Sunny Cars
AAC Cosmos ICT Solutions - "Namens de gehele afdeling marketing wil ik je bedanken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar. Ik hoop dat we dit ook het komende jaar kunnen voortzetten."

Geert Verest, Directeur Marketing AAC Cosmos ICT Solutions
Lees alle testimonials over Rally Experience


   

         
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden