Voor een geslaagde relatiedag
Beleef het meest spectaculaire autosportevent van Nederland. Autosport is hot en bijzonder populair bij een brede doelgroep. Autosport scoort erg hoog waar het gaat om het vestigen van een sportief, dynamisch en onderscheidend imago.

Snelheid, concentratie en anticiperend vermogen zijn de thema's van deze ultieme verhoogde rijvaardigheidstraining die u samen met uw relaties beleeft. Bij een normale rijvaardigheidstraining proberen we een auto uit de slip te halen. Bij het rallyrijden willen we de auto juist in een slip krijgen, om deze er vervolgens door gas te geven weer uit te halen. Zeer spectaculair!

De instructeurs zorgen ervoor dat alle deelnemers op hun eigen niveau kunnen presteren.
Omdat rallyrijden ook wel de hoogste vorm van rijvaardigheid genoemd wordt, is deze rallydag niet alleen spectaculair maar ook zeer leerzaam. Er is uiteraard alle gelegenheid voor een goed en informeel contact met uw relaties.
AAC Cosmos ICT Solutions - "Het paste precies bij hetgeen wij wilde uitstralen. Het was niet alleen een heel leuke, maar ook een heel leerzame dag. Bedankt voor de uitstekende verzorging."

Jolanda Wind, Teamleider Marketing AAC Cosmos ICT Solutions
Hamburg-Mannheimer - "Het was echt supergeslaagd en in één woord geweldig."

Wendy Staarink, Marketing Hamburg-Mannheimer
Lees alle testimonials over Rally Experience


   

         
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden