Voor meetings op bijzondere locaties
Zeilen is een prachtige bezigheid die mensen in direct en intensief contact brengt met de natuur en al haar elementen. Op het water komt u tot rust en daardoor vaak ook tot nieuwe inzichten. Experientis zet haar Bavaria 49 zeiljacht, genaamd MindZero, in voor managementmeetings of een geweldige dag met uw team op het water.

De MindZero wordt gevaren door onze eigen kapitein. U vertrekt met hem en uw gezelschap vanuit Lemmer van waaruit u, afhankelijk van de beschikbare tijd naar diverse plaatsen en havens kunt uitzeilen. Hij deelt zijn kennis van de zeilkunst graag met u en natuurlijk mag u ook zelf plaatsnemen achter het roer.De MindZero is een royaal jacht waarvan de naam boekdelen spreekt en dat van alle gemakken is voorzien: voldoende ruimte om met acht mensen te vergaderen en moderne apparatuur zoals een multimedia & surround systeem, een 30" flatscreen satelliet tv met DVD speler, PC met internetverbinding, LCD-scherm voor digitale presentaties, en e-mail via UMTS/GPRS. Een volledig ingerichte keuken, een luxe kapiteinshut, een douche en meerdere toiletten.

Het jacht biedt de perfecte omstandigheden voor meetings op een alternatieve locatie. Goed om de zinnen te verzetten en tot nieuwe ideeŽn te komen. Een beproefd concept dat werkt. Experientis vertelt u er graag meer over.
Batavus B.V. - "Het was meer dan geweldig met een enorm aimabele schipper Zeker voor herhaling vatbaar."

Frank van den Eeden, directielid Batavus B.V.
Euretco Tweewielers B.V. - "Een zeer geslaagde managementmeeting. De combinatie van vergaderen op de boot en in de middag zeilen is ons zeer goed bevallen."

Marion Hieminga, managementassistente Euretco Tweewielers B.V.
Lees alle testimonials over Zeilevenement


   
     
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden