Presenteer uw nieuwe model en laat het direct beleven
Experientis is dé specialist in het verzorgen van Automotive Events. Als geen ander voelen wij deze branche aan: wij weten wat er speelt, waar uw focus moet liggen en hoe u uw dealers, relaties en klanten aanspreekt met uw product. Experientis beschikt over locaties waar op test- en trainingsbanen gereden kan worden en uw nieuwe modellen op uitstekende wijze gepresenteerd kunnen worden.

Unieke faciliteiten voor productintroducties, merkdemonstraties, productmarketing trainingen en relatiemarketingprogramma's. Ultramoderne test- en trainingsbanen in combinatie met volledig ingerichte presentatielocaties, complete cateringfaciliteiten én mogelijkheden voor het uitdragen van de eigen corporate identity. Nergens anders kunt u uw producten zo compleet presenteren als op het Safety Experience Center. In overeenstemming met de door u gewenste professionele uitstraling. Alle bijzondere kenmerken van uw product op één locatie gepresenteerd.Discovery Valley is een locatie waar u uitstekend in de gelegenheid bent uw SUV modellen te presenteren. Alles is afgestemd op de beleving van deze auto's. Op het 4x4 terrein, bekend van de selectierondes voor de Camel Trophy, kunt u de specifieke rij-eigenschappen van uw modellen op het terrein laten ervaren. Dit alles gecombineerd met uitstekende showroomfaciliteiten om uw modellen op gepaste wijze te presenteren.

Waar u als auto-importeur of dealer behoefte aan heeft kunnen wij met veel expertise voor u verzorgen. Op dit gebied nemen wij alles graag voor u uit handen, vanzelfsprekend in goed overleg en toegesneden op uw wensen.
klik hier voor meer infomatie.
Honda Nederland - "Ik kon blind varen op de organisatie en ben zeer content. Lekker team. Onderling liep alles goed."

Laurens Vogelesang, Training coördinator Honda Nederland
DaimlerChrysler Nederland - "Voor ons was het de eerste ervaring met jullie organisatie en de locatie in Rosmalen, maar zeker niet de laatste. Ook uit de evaluatie met onze klanten na afloop bleek dat zij de locatie inclusief het rijden heel hoog gewaardeerd hebben."

Arie Hendriks, Marktcommunicatie DaimlerChrysler Nederland
Lees alle testimonials over Automotive


   

                    
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden