Ken jezelf, ontmoet anderen
Ervaren is de beste manier om te onthouden. Iets leren doet u het beste door het te doen. Clichés die Experientis maar al te graag in de praktijk brengt om samen met u uw doelen te bereiken. De ervaringen van topmanagers met onze trainingen vormen het bewijs dat beleving leidt tot een effectievere manier van werken.

Om te komen tot teamwork is de acceptatie van andere inzichten bijzonder belangrijk. Elkaar horen is totaal iets anders dan naar elkaar luisteren. Experientis brengt deze realisatie door middel van hoogst exclusieve en zeer doeltreffende trainingen. Keer op keer bewijzen wij dit aan de topmensen van nationaal en internationaal opererende ondernemingen.Experientis verzorgt voor organisaties en ondernemingen diverse communicatietrainingen op exclusieve locaties. Het is onze taak een perfect op uw bedrijfsfilosofie aansluitende training te verzorgen, die nog lang zijn vruchten zal afwerpen binnen uw organisatie. Sterker nog: waar u in uw dagelijkse bedrijfsvoering op kunt terugvallen. Experientis prikkelt al uw zintuigen en laat u tot nieuwe inzichten komen. klik hier voor meer informatie.

Zo hebben we ook een training paardenfluisteren. Omgaan met dieren is vaak een mooie metafoor. Jos Burgers omschrijft het ook mooi in zijn boek de Wet van Snuf

Experientis gelooft in belevenistrainingen en E-learning. Deze kunnen elkaar enorm versterken. Men leert op deze manier effectiever. Theorie kan via E-learning eigen gemaakt worden. Vervolgens klassikaal samenkomen om te ervaren. Mooie term voor deze combinatie met e-learning is blended learning. Experientis vertelt u graag meer over het e-learning opleidingsinstituut HEMA academie.
ING Group N.V. - "De conferentie voor alle CFO's van de ING Groep werd door iedereen als fenomenaal betiteld. Een heel groot dankjewel aan iedereen voor de fantastische organisatie, jullie enthousiasme, de sublieme verzorging en het totale event, dat dankzij jullie voor ons allemaal onvergetelijk is geworden."

Petra Vriens, Afdeling IBPM, Business Management CC & F ING Group N.V.
Rabobank De Westhoek - "Het managementteam van Rabobank De Westhoek kijkt terug op een geslaagde training. Op deze manier te werken aan je eigen- en teamverbeterpunten is aan ieder managementteam aan te bevelen."

Ben van Roy, HR Specialist Rabobank De Westhoek
Lees alle testimonials over Communicatietraining


   
       
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden