CreŽer extra betrokkenheid bij uw dealers
Het genereren van meer business begint bij het creŽren van doelstellingen en het opgeven van targets. De manier waarop u dit aan uw dealers communiceert is van bijzonder groot belang, vooral voor de resultaten, maar ook voor de beleving van uw merk. Waarom halen uw dealers het onderste uit de kan, juist voor ķ merk?

Door de betrokkenheid te versterken door middel van beleving, kan extra affiniteit worden ontwikkeld. Experientis is gespecialiseerd in belevenismarketing en laat uw boodschap in woord, beeld en vooral in ervaringen tot de genodigden komen.Gebruik ons maatwerk voor het presenteren van nieuwe producten, het geven van productinformatie en laat uw dealers het gevoel ook direct ervaren. Een beproefd recept, iets wat ons trackrecord bewijst. Een productpresentatie zal nog krachtiger worden als er een event aan wordt gekoppeld. Als er vervolgens in informele sferen over kan worden nagepraat is de eerste stap tot meer business dubbel en dwars gezet. Want beleving creŽert extra betrokkenheid. Op iedere gewenste locatie, op ieder gewenst moment. klik hier voor meer infomatie.
Hamburg-Mannheimer - "Het was echt supergeslaagd en in ťťn woord geweldig."

Wendy Staarink, Marketing Hamburg-Mannheimer
Honeywell Systems Group - "Hartelijk dank voor de goede verzorging tijdens het Honeywell Safety Experience. Mede dankzij de inzet van Experientis in het algemeen en die van jou in het bijzonder, zijn wij in staat gebleken onze klanten een volledig verzorgde dag aan te bieden, waarbij we een uitstraling hebben neergezet die bij onze organisatie past: een professionele aanpak, waarbij het belang van en vooral de waardering voor onze klanten voorop staat. Hartelijk dank en zeker tot een volgende keer!"

Richard Robert, Marketing Honeywell Systems Group
Lees alle testimonials over Dealerdag


   
    
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden