Verboden voor klanten, wij houden van fans
In dit boek vindt u de nieuwste inzichten over Beleving, Betekenis en Bevlogenheid. U kunt het boek Verboden voor klanten, wij houden van fans nu al reserveren. Klik hier.
Auteurs: Wim Schuurmans en Jessica van Wingerden.

We bevinden ons in het tijdperk van de belevenis- en betekeniseconomie! De organisaties, merken en ondernemers die zich weten te onderscheiden, hebben naast oog voor Beleving ook aandacht voor Betekenis en Bevlogenheid.
Waarde creëren voor klanten, maar ook voor medewerkers en voor de maatschappij als geheel, staat daarbij centraal. Met 'Verboden voor klanten, wij houden van fans' ontdekt u hoe u die waarde kunt toevoegen. Daar worden klanten fan van!

In dit boek vindt u de nieuwste inzichten over Beleving, Betekenis en Bevlogenheid en de toepassing ervan in de praktijk. Aan de hand van interviews met bekende ondernemers en persoonlijkheden, voorbeelden uit de praktijk, modellen en theorieën krijgt u waardevolle inzichten aangereikt. Met praktijkcases van bedrijven als Bavaria, HEMA, Rivièra Maison en Jumbo Supermarkten biedt dit boek een schat aan informatie.



Over dit onderwerp verzorgt Wim Schuurmans, directeur Experientis B.V., de presentatie 'Beleveniseconomie'.

Voor boekingen en/of meer informatie Assemblee sprekersbureau
ExxonMobil - "Experientis B.V. verzorgt al een aantal jaren tot méér dan volle tevredenheid van ExxonMobil de Mobil 1 Challenge. De Mobil 1 Challenge bestaat inmiddels al weer drie jaar en is een geweldig spannende competitie voor een bepaalde klantengroep van ExxonMobil. Het event bestaat uit verschillende rondes zoals een internet qualifying ronde en daarop volgend een motorsport eventdag. De Mobil 1 Challenge is een combinatie van safety, productkennis, brand awareness, fun en
competitie. Het concept is samen met Experientis uitgewerkt. Zij ondersteunen ons in het gehele traject. Van ontwikkeling van de qualifying via een internetsite tot en met de uitvoer van het evenement. We zijn dan ook uitermate tevreden over de werkwijze van Experientis en de professionele aanpak. Experientis bedankt voor deze prettige samenwerking!"

Kitty Clarijs, Field Marketing Coordinator ExxonMobil
Profine Nederland B.V. - "Het is voor ons een superevenement geweest, het was bijzonder geslaagd. De presentatie liep goed, ook mede dankzij jullie inbreng. De ruimte was prima en de activiteiten waren fantastisch, met jullie enthousiaste instructeurs. Ik dank je hartelijk voor de samenwerking, het was uitstekend!"

Gera Gelsing, Marketing Profine Nederland B.V.
Lees alle testimonials over Customer Experience


   
        
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden