Voor een plezierig samenzijn van collega's
Het organiseren van evenementen voor groepen van 50 tot meer dan 2500 personen vereist expertise en een gedegen organisatie. Het optimaal verzorgen van een perfecte locatie en een vloeiend lopende logistiek voor uw personeelsdag is uitstekend weggelegd voor Experientis. Ons uitdagende trackrecord bewijst dit.

Experientis verzorgt actieve familie- en personeelsdagen alsmede teambuildingsdagen gecombineerd met verschillende workshops en uitgebreide catering. Het selecteren van een locatie, registratie en ontvangst van genodigden en alle logistiek kunt u aan Experientis toevertrouwen.Afwisseling van activiteiten en denken aan alle doelgroepen is ook voor grootschalige bedrijfsevenementen vanzelfsprekend voor ons. Ons team van professionals zorgt ervoor dat zowel mannen, vrouwen als kinderen tijdens het evenement niets tekort komen. Voor en achter de schermen wordt alles met betrekking tot uw zogenoemde personeelsuitje of bedrijfsuitje perfect geregeld, zodat uw bedrijf met volle teugen kan genieten van een fantastisch dag, waarbij samenzijn, teambuilding, plezier en veiligheid zijn gegarandeerd. klik hier voor meer infomatie.
2organize - "Gezien onze goede ervaringen zullen wij ook zeker weer aan jullie denken als we een nieuw evenement willen organiseren."

Talitha Hiemstra, Sales Manager 2organize
IBM Nederland - "Een fantastische en leerzame dag. En een geweldige belevenis, we zijn er nog steeds vol van."

Jacqueline M. Plomp, Event marketing IBM Nederland
Lees alle testimonials over Personeelsdag


   
           
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden