Een bijzonder feest, geheel in stijl van uw onderneming
Uw medewerkers en partners in de watten leggen is voor u essentieel. Het vergroot de saamhorigheid en biedt zakelijke kansen, gehuld in een welkome afwisseling. Experientis verzorgt feestelijke events en meeslepende aanvullende avondprogramma's. Voor groepen van vijftig tot maar liefst 3500 personen. Alles is mogelijk.Laat het personeelsfeest bijvoorbeeld aansluiten op uw dagprogramma. Of kies voor een op zichzelf staande feestelijke avond, geheel in de stijl van uw onderneming. Voorzien van topentertainment en catering van een uitermate hoog niveau. Kies voor onze exclusieve locaties of leg bij ons de opdracht neer te zoeken naar een zeer bijzondere omgeving waar uw bedrijfsfeest perfect tot zijn recht komt. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden die Experientis u kan bieden. Voor een geslaagd personeelsfeest! klik hier voor meer infomatie.
Van Kooy Groep - "De reacties over de feestavond zijn allemaal positief. Zelf hebben we ook erg genoten en was het weer super georganiseerd. Groot compliment aan jullie en alle medewerkers!
Het eten was prima, optredens erg goed, kortom voor ieder was er wat wils en iedereen heeft zich ook prima vermaakt! En nu op naar volgend jaar!"

Sylvia Knijn, P&O Van Kooy Groep
Rabobank Oirschot - De Beerzen - "Het weekend is boven onze verwachtingen geweest en dit wordt beaamd door al onze collega's. De organisatie en realisatie is voortreffelijk geweest."

Robert van Helmond, Hoofd Financieel Advies Rabobank Oirschot - De Beerzen
Lees alle testimonials over Personeelsfeest


   
     
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden