Laat de boodschap langer bijblijven
Nieuwe producten verdienen de volledige aandacht van uw medewerkers, klanten en opdrachtgevers. Met de huidige stroom aan informatie en nieuwe marketingmogelijkheden wordt uw doelgroep continu geconfronteerd met nieuwe producten. De kracht om het verschil te maken is dan van groot belang. Experientis is hierin gespecialiseerd en helpt u graag op een uitgekiende manier op te vallen.Experientis verzorgt desgewenst ook het voortraject van uw productpresentatie. Een bijzondere uitnodiging of manier van registratie zal de animo uw presentatie te bezoeken verhogen. De ervaringen en beleving van de presentatie vormen hierin voor ons het hoogste doel. Door op basis van uw merkbeleving of uw nieuwe producten een aansluitende beleving te creŽren, zal de boodschap langer bijblijven.


Dealers, klanten, opdrachtgever of pers: allen hebben extra oog voor uw producten als de koppeling met een belevenis aanwezig is. Daarbij brengt Experientis het karakter van formeel haast als van zelf naar informeel.
Belevenismarketing is essentieel, iets wat Experientis als geen ander erkent.
klik hier voor meer infomatie.
Honda Nederland - "Opvallend is het enthousiasme van het team van Experientis. Het praktisch meedenken en het soepel meewerken naar een spannend, veilig en uitdagend evenement. Onze producttrainingen hebben zich hierdoor positief ontwikkeld. Daarnaast blijft het genieten van de verzorging en rust tijdens de trainingen. Kortom onze ervaringen met Experientis geven onze topproducten een vliegende start."

Laurens Vogelesang, Training coördinator Honda Nederland
DaimlerChrysler Nederland - "Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de meer dan plezierige en professionele samenwerking. Ik kijk er met plezier naar terug en graag tot het volgende evenement!"

Arjen Feddema, DaimlerChrysler Global Training Nederland B.V.
Lees alle testimonials over Productpresentatie


   
       
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden