Laat de boodschap langer bijblijven
Nieuwe producten verdienen de volledige aandacht van uw medewerkers, klanten en opdrachtgevers. Met de huidige stroom aan informatie en nieuwe marketingmogelijkheden wordt uw doelgroep continu geconfronteerd met nieuwe producten. De kracht om het verschil te maken is dan van groot belang. Experientis is hierin gespecialiseerd en helpt u graag op een uitgekiende manier op te vallen.Experientis verzorgt desgewenst ook het voortraject van uw productpresentatie. Een bijzondere uitnodiging of manier van registratie zal de animo uw presentatie te bezoeken verhogen. De ervaringen en beleving van de presentatie vormen hierin voor ons het hoogste doel. Door op basis van uw merkbeleving of uw nieuwe producten een aansluitende beleving te creŽren, zal de boodschap langer bijblijven.


Dealers, klanten, opdrachtgever of pers: allen hebben extra oog voor uw producten als de koppeling met een belevenis aanwezig is. Daarbij brengt Experientis het karakter van formeel haast als van zelf naar informeel.
Belevenismarketing is essentieel, iets wat Experientis als geen ander erkent.
klik hier voor meer infomatie.
Profine Nederland B.V. - "Het is voor ons een superevenement geweest, het was bijzonder geslaagd. De presentatie liep goed, ook mede dankzij jullie inbreng. De ruimte was prima en de activiteiten waren fantastisch, met jullie enthousiaste instructeurs. Ik dank je hartelijk voor de samenwerking, het was uitstekend!"

Gera Gelsing, Marketing Profine Nederland B.V.
Intel Benelux - "Fantastisch hoe jullie ons hebben geholpen! Niets was teveel gevraagd.
Het was een geslaagde dag!!!!!"

Astrid Smit, Marketing Intel Benelux
Lees alle testimonials over Productpresentatie


   
       
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden