Onderhoud uw contacten door middel van beleving
Samen iets beleven met uw relaties is bandversterkend. Een actieve relatiedag, als onderdeel van uw relatiemarketing, is voor u een uitgelezen mogelijkheid om uw meest waardevolle relaties uit te nodigen voor een bijzondere dag met een informeel karakter, gecombineerd met een belevenis die is geŽnt op uw merkbeleving. Het onderhouden van uw contacten vormt een belangrijk onderdeel van uw merkbeleving, uw netwerkbeheer en de affiniteit met uw bedrijf en uw producten.Wij verzorgen uw klantendag met alle randvoorwaarden om uw verschillende doelstellingen te bereiken. U kunt op een efficiŽnte en informele manier uw relaties ontvangen, spreken en actief bezig laten zijn. De verlaagde drempel zal zonder twijfel meer business genereren. Terwijl u zichzelf kunt focussen op uw relaties, neemt Experientis u de organisatie, locatie en zaken als conceptontwikkeling en uitnodigingen uit handen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw contacten alle aandacht te kunnen geven. Kortom, een geslaagde en luxe relatiedag! klik hier voor meer infomatie.
Kunststoffen Industrie Attema B.V. - "Ondanks of vanwege onze jarenlange relatie is het nog steeds indrukwekkend om te zien hoe jullie onze ideeŽn over het organiseren van een relatiedag perfect weten te vertalen. Dit maken we op uit de vele positieve bedankjes die we na iedere relatiedag van onze klanten en relaties ontvangen."

Jan Sterrenburg, Sales Manager Kunststoffen Industrie Attema B.V.
Eniac Business Solutions B.V. - "Middels deze mail een persoonlijk dank je wel voor jullie inzet en flexibiliteit tijdens onze relatiedagen. Nog steeds ontvangen we enthousiaste reacties van onze klanten. Een snelle blik op de evaluatieformulieren doet nu al zeker vermoeden dat beide dagen buitengewoon goed ontvangen zijn. Rest me jullie nog te melden dat ik de samenwerking met jullie als enorm prettig ervaren heb. Thanks!"

Vicky van der Beek, Office Manager Eniac Business Solutions B.V.
Lees alle testimonials over Relatiedag


   
  
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden