Personeelsfeest
Van Kooy Groep - "De reacties over de feestavond zijn allemaal positief. Zelf hebben we ook erg genoten en was het weer super georganiseerd. Groot compliment aan jullie en alle medewerkers!
Het eten was prima, optredens erg goed, kortom voor ieder was er wat wils en iedereen heeft zich ook prima vermaakt! En nu op naar volgend jaar!"

Sylvia Knijn, P&O Van Kooy Groep
Philips International BV - "Het feest is van begin tot einde super georganiseerd en verlopen. Van het moment dat jullie de touwtjes in handen hadden liep het perfect. De start van de avond en het openen van het soepbuffet, met zang en dans, het openen van het hoofdbuffet en dessertbuffet, wat allemaal even lekker, vers en meer dan genoeg aanwezig was, perfect! Het betrekken van de mensen in de zaal en ze inderdaad zo ver krijgen dat ze doen wat jullie willen, was hilarisch. Mensen doen dan dingen die ze normaal echt nooit gedaan zouden hebben. Tussendoor ook het superoptreden van de Nederlandse Cher, waar vooral de mannen zeer van onder de indruk waren. De opbouw naar de climax van de avond was heel goed. Zelfs het eind van de avond liep goed dankzij jullie organisatie. Ik kan alleen maar zeggen, en uit naam van velen, BEDANKT VOOR HET ZEER GESLAAGDE FEEST, want ik heb alleen maar goede commentaren gehad. Wij zullen jullie ook altijd in onze portefeuille houden en zeker aanraden bij andere bedrijven."

Angelita van den Boogaard-van Putten, P&O Business Applications Services,
Philips International BV
Rabobank Oirschot - De Beerzen - "Het weekend is boven onze verwachtingen geweest en dit wordt beaamd door al onze collega's. De organisatie en realisatie is voortreffelijk geweest."

Robert van Helmond, Hoofd Financieel Advies Rabobank Oirschot - De Beerzen
Loyens & Loeff - "Zelfs nu, één dikke week na datum, wordt er nog steeds volop over gepraat!"

Carmen Feith, Accountant Loyens & Loeff
Brabant Water - "De nieuwjaarsbijeenkomst is voortreffelijk begeleid door Experientis. In de voorbereiding is goed meegedacht en tijdens de bijeenkomst is steeds gekeken naar mogelijke verbeteringen. Kortom, door goede onderlinge samenwerking is een geslaagde bijeenkomst gerealiseerd. We hebben alleen maar positieve geluiden gehoord."

Moniek Voet, Marketing Brabant Water
   
Evenementen
Relatiedag
Productpresentatie
Dealerdag
Managementmeeting
Automotive
Incentive reis
Customer Experience
Communicatietraining
Personeelsdag
Personeelsfeest
Belevenissen
Driving Experience
Rally Experience
Burton Experience
Off Road Experience
Zeilevenement
Paardenfluisteren
Meer referenties
Lijst overige klanten
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden