Customer Experience
ExxonMobil - "Experientis B.V. verzorgt al een aantal jaren tot méér dan volle tevredenheid van ExxonMobil de Mobil 1 Challenge. De Mobil 1 Challenge bestaat inmiddels al weer drie jaar en is een geweldig spannende competitie voor een bepaalde klantengroep van ExxonMobil. Het event bestaat uit verschillende rondes zoals een internet qualifying ronde en daarop volgend een motorsport eventdag. De Mobil 1 Challenge is een combinatie van safety, productkennis, brand awareness, fun en
competitie. Het concept is samen met Experientis uitgewerkt. Zij ondersteunen ons in het gehele traject. Van ontwikkeling van de qualifying via een internetsite tot en met de uitvoer van het evenement. We zijn dan ook uitermate tevreden over de werkwijze van Experientis en de professionele aanpak. Experientis bedankt voor deze prettige samenwerking!"

Kitty Clarijs, Field Marketing Coordinator ExxonMobil
Profine Nederland B.V. - "Het is voor ons een superevenement geweest, het was bijzonder geslaagd. De presentatie liep goed, ook mede dankzij jullie inbreng. De ruimte was prima en de activiteiten waren fantastisch, met jullie enthousiaste instructeurs. Ik dank je hartelijk voor de samenwerking, het was uitstekend!"

Gera Gelsing, Marketing Profine Nederland B.V.
Brabant Water - "De nieuwjaarsbijeenkomst is voortreffelijk begeleid door Experientis. In de voorbereiding is goed meegedacht en tijdens de bijeenkomst is steeds gekeken naar mogelijke verbeteringen. Kortom, door goede onderlinge samenwerking is een geslaagde bijeenkomst gerealiseerd. We hebben alleen maar positieve geluiden gehoord."

Moniek Voet, Marketing Brabant Water
- "Wij kijken met grote voldoening terug op afgelopen woensdag. We hebben veel complimenten ontvangen."

AAC Cosmos ICT Solutions - "Het paste precies bij hetgeen wij wilde uitstralen. Het was niet alleen een heel leuke, maar ook een heel leerzame dag. Bedankt voor de uitstekende verzorging."

Jolanda Wind, Teamleider Marketing AAC Cosmos ICT Solutions
Intel - "Fantastisch hoe jullie ons hebben geholpen! Niets was teveel gevraagd. Het was een geslaagde dag!!!!!"

Astrid Smit, Marketing Intel Benelux
   
Evenementen
Relatiedag
Productpresentatie
Dealerdag
Managementmeeting
Automotive
Incentive reis
Customer Experience
Communicatietraining
Personeelsdag
Personeelsfeest
Belevenissen
Driving Experience
Rally Experience
Burton Experience
Off Road Experience
Zeilevenement
Paardenfluisteren
Meer referenties
Lijst overige klanten
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden