Seminar Bevlogenheid en Klantgerichtheid || 06 oktober 2012
Experientis organiseert een seminar met Drs. Jos Burgers, Prof. Dr. Arnold B. Bakker en Drs. Jessica van Wingerden MBA op de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Het is onze passie om u te helpen met het creëren van bevlogen, betrokken, gemotiveerde en klantgerichte medewerkers. We organiseren een seminar met topsprekers op het gebied van klantgerichtheid en bevlogenheid:

Drs. Jos Burgers RM
Jos Burgers is dé expert in Nederland op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Jos is één van meest succesvolle managementauteurs van Nederland. Tevens is hij een veelgevraagd spreker.

Prof. Dr. Arnold Bakker
Arnold Bakker is hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en president van de European Association of Work and Organizational Psychology.

Drs. Jessica van Wingerden MBA
Jessica van Wingerden is directeur HR bij de Koninklijke Auris Groep en als onderzoeker verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij heeft zich de afgelopen 15 jaar beziggehouden met vraagstukken rondom medewerker-ontwikkeling, inzetbaarheid en prestaties.
Ze is mede-auteur van het boek Passie Energie Prestatie.

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
   
Experientis B.V.
Raadhuisplein 6 | 5258 BJ Berlicum
T. 073 5039340 | F. 073-5039349
info@experientis.nl
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden