Mercedes-Benz
Betreft:
Introductie nieuwe Mercedes E-Klasse
Doelgroep:
Klanten en andere merkrijders
Vraag van Mercedes:
Laat bestaande klanten en andere merkrijders écht ervaren hoe betrouwbaar de nieuwe Mercedes E-klasse is. Tevens dienen klanten en prospects op bijzondere wijze ontvangen te worden.

INTRODUCTIE MERCEDES E-KLASSE: een bijzondere ervaring met een zeer hoge waardering.

Als locatie voor de introductie van dit bijzondere model heeft DaimlerChrysler Nederland gekozen voor Experience Center Rosmalen. Het was dé plek bij uitstek om de nieuwste technologische snufjes die de E-klasse herbergt uit te proberen. Vandaar dat alle genodigden zelf de gelegenheid kregen de Mercedes E-klasse uitgebreid te testen. Door de genodigden zelf te laten rijden, kon direct worden ervaren hoe degelijk en betrouwbaar het nieuwe model is geworden. Onder de deskundige begeleiding van ervaren instructeurs konden huidige klanten en andere merkrijders op een zowel snelle als mooie route kennismaken met het nieuwe model.
ERVAREN
Naast de rijervaringen op het exclusieve testcircuit bestond de introductiedag uit een actief programma. Het Eventron bood die dagen plaats aan een scala van nieuwe maar ook oude modellen. Tussendoor was er uiteraard volop de kans om met elkaar van gedachten te wisselen, onder het genot van luxe hapjes en koude drankjes, die in de warme junimaand zeer welkom waren. Het geheel werd sfeervol opgeluisterd door livemuziek. Door deze zorgvuldig uitgevoerde introductie kreeg de samenwerking met DaimlerChrysler Nederland een snel en mooi gevolg in de vorm van een nieuwe opdracht: de Mercedes Transportdagen.
REACTIE KLANT
DaimlerChrysler Nederland kijkt samen met Experientis terug op een bijzonder goed geslaagd evenement. "Voor ons was het de eerste ervaring met Experientis en de locatie in Rosmalen, maar zeker niet de laatste. Ook uit de evaluatie met onze klanten na afloop bleek dat zij de locatie en het rijden heel hoog gewaardeerd hebben", aldus Arie Hendriks van de afdeling Marktcommunicatie van DaimlerChrysler Nederland.


   
  
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden