Honda CRV
Betreft:
Introductie Honda Civic & CR-V
Doelgroep:
Sales-medewerkers van alle Honda-dealers in Nederland
Introductie Honda Civic en CR-V: Een vliegende start!

Experientis verzorgt verschillende producttrainingen en introducties voor Honda Europe North. Zo heeft Experientis de introductie van de nieuwe Honda Civic verzorgd en de introductie van de derde generatie Honda CR-V.


Voor Honda Nederland verzorgde de Experientis de introductie van de nieuwe Honda Civic. Alle Nederlandse Honda dealers en verschilllende leasemaatschappijen waren uitgenodigd voor het vierdaagse introductieprogramma op het Safety Experience Center.

Zij werden ontvangen met een heerlijk ontbijt en een presentatie in het Huis van de Toekomst. Later die dag volgde een product- en verkooptraining en maakten de deelnemers kennis met de bijzondere veiligheidsaspecten van de nieuwe Civic. Zo werd het Electronic Stability Program (ESP), standaard bij dit model, uitgebreid op het circuit getest.
RIJERVARING
Voor een bijzondere productintroductie van de Honda CR-V doopte Experientis het Discovery Valley-terrein speciaal voor Honda om tot CR-V Valley. Genodigden waren alle dealers van Honda in Nederland. Eerste volgden de verkopers een zeer interessante producttraining in één van de zeer sfeervolle locaties. De zalen pasten perfect bij het thema en de stoere uitstraling van deze auto.
Vervolgens kon men de sublieme rij-eigenschappen ervaren op het spectaculaire terrein.
Het was een polonaise van verschillende SUV-modellen. De dynamische rij-eigenschappen van deze bijzondere auto bleken zowel in terrein als op openbare weg perfect tot uiting te komen.

Tevens was er de Trailer Stability Assist-test. Een slingerende caravan werd door de auto gestabiliseerd. Een unieke staaltje van techniek en een stuk extra aan veiligheid. Dit alles zorgde voor een perfecte rijervaring van het voertuig. De dealers waren zeer onder de indruk van de prestaties.
REACTIE KLANT
Laurens Vogelesang, Honda Nederland, toont zich zeer tevreden over de inzet van Experientis. "Opvallend is het enthousiasme van het team van Experientis. Het praktisch meedenken en het soepel meewerken naar een spannend, veilig en uitdagend evenement. Onze producttrainingen hebben zich hierdoor positief ontwikkeld. Daarnaast blijft het genieten van de verzorging en rust tijdens de trainingen. Kortom onze ervaringen met Experientis geven onze topproducten een vliegende start."


   
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden