Attema
Betreft:
Relatiedag Attema Kunststoffenindustrie B.V.
Doelgroep:
Beste klanten van het bedrijf
Off Road Experience: Avontuur en beleving

Al meerdere jaren organiseert Experientis voor Attema Kunstoffenindustrie B.V. bijzondere relatiedagen. Jaarlijks komen de beste relaties samen voor een dag vol enervering.


Ieder jaar nodigt Attema Kunststoffenindustrie haar beste relaties uit voor een dag vol beleving en avontuur. Experientis verzorgt al jaren deze relatiedagen, tot volle tevredenheid. Tijdens één van deze relatiedagen stond het prachtige terrein van Discovery Valley in het teken van avontuur en beleving met Landrovers. De groep, verdeeld over vijf teams, kreeg eerst een gedegen cursus 4x4 rijden voordat ze begonnen aan de verschillende opdrachten. Tijdens de lunch werd de inhoud van de proeven bekend gemaakt, waarna overleg en strategie kon plaatsvinden.
SAMENWERKING
Iedere proef had een eigen karakter, zowel qua inhoud als terreinomstandigheid en omgeving. Overleg en communicatie tussen team en chauffeur zijn hierbij essentieel. Het bouwen van een brug, lieren, zandplaten, grondankers berekenen, geblindeerd rijden: alle elementen voor samenwerking zaten in de opdrachten verwerkt. Nadat alle proeven gereden was er gelegenheid voor een evaluatie en natuurlijk de einduitslag.
REACTIE KLANT
Jan Sterrenburg, Sales Manager Kunststoffenindustrie Attema B.V. kijkt wederom terug op een uitstekend verzorgde dag:"Onze klanten en collega's waren zeer positief over de gehele dag. Ook de ontvangst, lunch en diner waren naar volle tevredenheid. Ondanks of vanwege onze jarenlange relatie is het nog steeds indrukwekkend om te zien hoe jullie onze ideeën over het organiseren van een relatiedag perfect weten te vertalen. Dit maken we op uit de vele positieve bedankjes die we na iedere relatiedag van onze klanten en relaties ontvangen."


   
 
Experientis B.V. - Alle rechten voorbehouden